Interim Sales

Interim Sales logo

Reilua yhteistyötä

Olemme kokeneita muutoksen ammattilaisia, joita yhdistää intohimo onnistumiseen asiakkaidemme kanssa. Mielestämme on reilua puhua asioista ratkaisukeskeisesti, yksinkertaisesti, niiden oikeilla nimillä ja keskittyä oleellisen tekemiseen. Aidon yhdessä tekemisen kautta myös sitoutumisesta tulee poikkeuksellista, usein tulemmekin osaksi asiakkaamme toimintaa. Myynti on yrityksessä kaikille yhteinen asia sekä samalla yrityksen sydän. Vahva ja terve sydän, Myyntipumppu™, mahdollistaa asiakkaillemme kasvun ja ihmisten hyvinvoinnin. Myynti on meille rakas asia!

Johdamme – Tuemme – Kehitämme – Rekrytoimme

Muutosjohtamisen menestystarinat teemme yhdessä asiakkaiden kanssa ihmisiä arvostaen. Ihmisissä on oikein suunnattuna valtava muutosvoima: tunnetta, järkeä ja energiaa sopivassa suhteessa. Päätämme yhdessä kanssasi millaisen roolin otamme onnistumisen varmistamiseksi. Voimme johtaa tai tukea johtamista oikein valituilla, ajoitetuilla ja suunnatuilla toimenpiteillä. Kehittämisessä olemme aina johdon asialla: tulokulmana ihmiset, teknologia ja/tai prosessit.

Arvioimme hyötyjä

Tavoitteet toteutuvat tai jäävät toteutumatta tekemisen kautta. Viime kädessä, asiakkaan ääni ratkaisee aina onnistumisesi. Oikeanlaisessa yrityskulttuurissa jokainen ymmärtää ja haluaa tehdä työnsä asiakkaan parhaaksi. Mittaamalla toimenpiteiden vaikuttavuutta varmistetaan tarvittavien muutosten onnistuminen. Teemme asiakkaillemme näkyviä tuloksia, joiden palkintoina ovat parempi työpaikka ja sinua suosittelevat asiakkaat.

”LESS WHINING, MORE ACTION!”

Lauri Seppälä
Toimitusjohtaja

Scroll to Top